revymenu a la carte på Vendsyssel teater
Revymenu (serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)
Forret.
- Oksecarpaccio med rucola, sprød parmesan, langtids honningbagte tomater, lime, oliven og god olivenolie
- Bagt torsk med sennepscreme, sprød Skagenskinke og ristet pære og hasselnød
- Koldrøget laks med lun salat, tranebær samt flødestuvet spidskål
- Blinis med tomatsalat, guacamole, syltet rødløg og ristede mandler (Vegetar)
Hovedret:
- Coq au vin (Kylling i Rødvin), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
- Oksefiletsteak serveret med pebersauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
- Dagens fiskeret (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
- Braiseret spidskål med revet karamelsten på top, hertil estragonsauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter (Vegetar)
Pris pr. person 365,- kr.
Dessert
- Jordbær med is og pandekage gratineret i appelsinsauce og Grand mariner
Pris pr. person 75,- kr.
