revymenu a la carte på Vendsyssel teater

Revymenu (serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)


Forret.

  1. Oksecarpaccio med rucola, sprød parmesan, langtids honningbagte tomater, lime, oliven og god olivenolie
  2. Bagt torsk med sennepscreme, sprød Skagenskinke og ristet pære og hasselnød
  3. Koldrøget laks med lun salat, tranebær samt flødestuvet spidskål
  4. Blinis med tomatsalat, guacamole, syltet rødløg og ristede mandler (Vegetar)


Hovedret:

  1. Coq au vin (Kylling i Rødvin), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
  2. Oksefiletsteak serveret med pebersauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
  3. Dagens fiskeret (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
  4. Braiseret spidskål med revet karamelsten på top, hertil estragonsauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter (Vegetar)

Pris pr. person 365,- kr.

Dessert

Pris pr. person 75,- kr.